PERSONLIG SERVICE ÄR VIKTIGT FÖR OSS!

Travel Master är en privatägd resebyrå med stark koppling till svensk idrott. Vi specialiserar oss på events, gruppresor och konferensarrangemang som vi skräddarsyr från början till slut. Vi arbetar med att producera och genomför möte mellan människor och med engagemang, kreativitet och flexibilitet skapar vi en upplevelse som ger intryck och avtryck. Vi ser en utmaning i varje uppdrag och kommer med kreativa ideer till vettiga priser. Det skall vara enkelt att boka hos Travel Master!

Kontakta oss (epost)
Läs mer
Vi på Travel Master 


COVID-19 information - läs mer...


Huvudnyheter

2021-11-30

Eurowings skapar bas på Arlanda

Eurowings skapar en bas på Arlanda och ny linje till Prag

Det tyska lågprisbolaget Eurowings ser ännu fler möjligheter i Stockholmsregionen och utökar tillgängligheten med ytterligare en Europalinje från Stockholm Arlanda. Linjen som lanseras i början av mars blir ett tillskott till linjenätverket som lanseras i samband med den nya basen, enligt ett pressmeddelande.

Läs mer..

2021-09-15

Finnair flyger snart direkt till New York och Los Angeles från Arlanda

Det finländska flygbolaget Finnair utökar ruttnätet för att möta efterfrågan när allt fler nu blivit fullt vaccinerade och samhällen öppnat upp, framgår av ett pressmeddelande. Bland annat öppnas linjer till New York och Los Angeles från Stockholm.

Läs mer..

2021-09-09

NYSTART - SJ´s direkttåg till Köpenhamn 13 sep

Den 13 september börjar SJ köra 2-3 snabbtåg dagligen i varje riktning Stockholm-Köpenhamn. Under hösten kommer trafiken successivt att öka, enligt ett pressmeddelande.

Läs mer..

2021-07-02

Igår infördes EU:s vaccinpass – Guide: Så fungerar det

Fr o m igår, den 1 juli, är det möjligt att skaffa sig ett vaccinpass. Ett covidbevis som du laddar ner till mobilen bevisar att du är vaccinerad och ska underlätta resor inom Europa.

Läs mer..

2021-05-14

Ny flyglinje Luleå-London i december 2021

SAS etablerar ny flyglinje mellan London och Luleå under vintersäsongen 2021/2022. I december 2021 är det premiär för den reguljära direktlinjen mellan Heathrow i London och Luleå Airport enligt ett pressmeddelande.

Läs mer..

2019-06-07

SAS slutar med taxfree ombord

Från och med i höst upphör därför den taxfreeförsäljning som idag sker ombord på SAS flygningar. Det innebär mindre lastad totalvikt på flygplanen, vilket i sin tur sparar bränsle och minskar utsläpp, enligt ett pressmeddelande.

Läs mer..

INFÖR RESAN - information och länkar till flygbolag, myndigheter och resemål

SRF_logo_primary_CMYK.png

Kammarkollegiet_logo.png

Iata_logo.jpg

Vi är medlemmar i SRF och vi har   ställt garantier till Kammarkollegiet och IATA

Skodpadda_privat_bild.JPG

Svanar_privat_bild.JPGFlygplan_i_solnedgang.jpg