RESEFÖRSÄKRING

Nedan finner du information för hur du som resenär är skyddad (via en reseförsäkring) när du är bortrest max 45 dagar i följd. En reseförsärsäkring gäller i de flesta fall vid sjukdom, olycksfall eller försenat bagage efter avresa.

Via hemförsäkringen
Via ditt kreditkort/betalkort
Via extern reseförsäkring


 


För bortavaro längre än 45 dagar gäller andra villkor. Kolla med ditt försäkringsbolag!
 

Har du en hemförsäkring tecknad i Sverige ingår oftast en reseförsäkring. Kolla med ditt försäkringsbolag vad som gäller!

Betalar du din resa med kreditkort/betalkort ingår i de flesta fall en reseförsäkring. Kolla med ditt kreditkortsbolag/bank vad som gäller!

Travel Master Sweden AB samarbetar med Europ Assistance och vi kan erbjuda dig en reseförsäkring som gäller vid akut sjukdom eller olycksfall efter avresa samt för försenat bagage till destinationsorten. Kontaka oss på tel: 0303-60013 för mer information.

AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING
..
Nedan finner du information för hur du som resenär är skyddad (via en avbeställningsförsäkring) när du är bortrest max 45 dagar i följd. En avbeställningsförsärsäkring gäller i de flesta fall vid sjukdom och olycksfall före avresa.


Via hemförsäkringenVia ditt kreditkort/betalkort

Via extern reseförsäkring


Har du en hemförsäkring tecknad i Sverige ingår ibland en avbeställningsförsäkring. Kolla med ditt försäkringsbolag vad som gäller!

Betalar du din resa med kreditkort/betalkort ingår ibland en avbeställningsförsäkring. Kolla med ditt kreditkortsbolag/bank vad som gäller!

Travel Master Sweden AB samarbetar med Europ Assistance och vi kan erbjuda dig en avbeställningsförsäkring som gäller vid akut sjukdom eller olycksfall före avresa. Avbeställningsförsäkringen måste alltid tecknas och betalas i samband med betalning av din resa. Kontaka oss på tel: 0303-60013 för mer information.