Jobba hos oss

Resebranschen genomgår ständiga förändringar och det är viktigt för oss att "hänga med". Personalen, som är det viktigaste vi har, är nyckeln och ansiktet utåt för att vi ska "hänga med". Personlig service sätter vi främst och denna egenskap tillsammans med vår kunskap är vår styrka. Våra 3 arbetsområde är: 

GRUPPRESEPRODUCENT
Att jobba som GRUPPRESEPRODUCENT kräver fleråriga vana inom området, stor kreativitet, ansvarsfullhet och struktur samt god samarbetsvilja. 

AFFÄRSRESESÄLJARE
Att jobba som AFFÄRSRESESÄLJARE innebär att man har många bollar i luften samtidigt, har erfarenhet av affärsresor samt är flexibel och noggrann. 

IDROTTSRESOR
Att jobba med IDROTTSRESOR innebär också att man har många bollar i luften samtidigt, samt att man har kännedom om flygregler och biljetteriing.

Samtliga område förutsätter goda kunskaper i Microsoft Office, god förmåga att arbeta självständigt och uttrycka sig väl i tal och skrift samt att man har ett positivt och glatt humör.

Maila din instresseanmälan »

DET ÄR VIKTIGT ATT HA KUL PÅ JOBBET!

Travel Master är en privatägd resebyrå belägen i Marstrand. Vi sätter en ära i den personliga service och skräddarsyr allt efter våra kunders önskemål.