RESEFÖRSLAG

 

Sol och tapas i Andalusien!

Sol, historia, tapas, sangría, hästar, tjurar, flamenco, stränder och nattliv och ett långt etcetera. Sevilla är ett koncentrat av allt som förknippas med Spanien.

Här är temperamentet ofta lika hett som det gassande solskenet. Visste du t.ex. att Sevilla är Spaniens soligaste stad och att Spaniens varmaste by, där man har uppmätt närmare 50º en solig sommardag, ligger bara en liten bit utanför Sevilla? Inte för inte kallas den för ”Spaniens stekpanna”.

För oss nordbor är det andalusiska klimatet mer behagligt på våren när vindarna är ljumma, ljuset är klart och den efterlängtade våren tidigt ger sig tillkänna.

Sol och tapas i Andalusien »


Sol_i_tapas_i_Andalusien.jpg

Weekend på Ystad Saltsjöbad – spaupplevelser, avkoppling, gemyt

Med sitt läge på gränsen till det underbara Österlen, med sina stränder och närheten till Östersjön är Ystad det perfekta resmålet för en både intressant och avkopplande helg.

Lämna vardagen bakom dig och unna dig ett par dagars lyx och välbefinnande i staden som doppar tårna i havet.

Weekend på Ystad Saltsjöbad»

Ystad_Saltsjobaden.jpg

Algarvekusten – Sol, golf och aktiv konferens

Vill du samla en grupp till konferens på ett lugnt vilsamt avskilt ställe där ni kan fördjupa er fullt koncentrerade i ostörd miljö, men samtidigt ha rekreation och aktivitet på nära håll?
Då rekommenderar vi varmt en resa till ett Algarve och ett relativt oupptäckt smultronställe: konferens- och sparesorten Villa Termal das Caldas de Monchique.

När du landat på Faros flygplats lämnar du kustens myllrande turistbrus bakom dig och reser upp i de gröna lummiga mjukt rundade bergen till en resort där det enda som stör dig möjligen är syrsornas sång framåt kvällen.

Här kan du ägna tiden åt möte, sol och bad, spa-liv och goda måltider. Glöm inte golfbagen hemma – du kommer att ha nära till underbart golfspel på ett flertal olika golfbanor av toppklass!

Algarvekusten.jpg